В Херсонській області обманюють виборців

Про це заявили в партії «Блок Петра Порошенка» і вимагають від кандидатів, яких офіційно не підтримує партія, не використовувати символіку Блоку для обману виборців.

У ході кампанії на нинішніх виборах народних депутатів України, а особливо на її завершальному етапі, деякі кандидати обманюють виборців і використовують у своїй агітації матеріали, символіку або її фрагменти, які мають свідчити про начебто підтримку їх з боку Партії «Блок Петра Порошенка».

Ми неодноразово наголошували на неприпустимості подібних маніпуляцій.

У штабі Блоку Петра Порошенка підготовлено позов проти низки кандидатів, які неправомірно використовують символіку Блоку і тим вводять у оману виборців.

Використовувати символіку Блоку Петра Порошенка можуть лише ті кандидати, які підтримані з'їздом партії, і мають відповідний дозвіл.

Також юридична служба «Блоку Петра Порошенка» підготувала низку звернень до операторів зовнішньої реклами з вимогою зняти рекламні плакати тих кандидатів в народні депутати, які самовільно, без дозволу на те політичної партії «Блок Петра Порошенка» використовують у своїй передвиборчій агітації символіку та гасла політичної сили "Блок Петра Порошенка". Зокрема, юристи зафіксували недобросовісне використання символіки в рекламних роликах самовисуванців О. Кузьмука (виборчий округ №38), В. Пилипишина (виборчий округ №223) та інших, також недобросовісне інформування зафіксоване в Херсонській області. Юридична служба партії вимушена звернутися до судових та правоохоронних органів через факти введення в оману виборців тими кандидатами в народні депутати-самозванцями, які використовують символіку Блоку і при цьому не є висуванцями партії.

Наголошуємо, символіку Блоку Петра Порошенка мають право використовувати тільки ті кандидати в народні депутати, яких офіційно підтримала політична партія "Блок Петра Порошенка". Звертаємо увагу керівників ЗМІ та рекламних служб редакцій на цей важливий момент.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон