А ви поставите свій підпис?

Херсонцям пропонують укласти угоду. Яку саме, розповідали сьогодні у місті Херсоні під час прес-конференції.

До Верховної Ради України йде херсонський громадський діяч Андрій Яценко, який і пропонує угоду своїм виборцям, про що було сказано сьогодні, 1 жовтня, під час прес-конференції у місті Херсоні.

Вже зовсім скоро, а саме 26 жовтня цього року, відбудуться позачергові вибори народних депутатів України. Тож і не дивно, що говорити про вибори стали дедалі частіше у всіх регіонах нашої держави. Кандидати у нардепи на прес-конференціях, зустрічах знайомлять громадськість зі своїми передвиборчими програмами, аби отримати достатню кількість голосів на дострокових виборах та потрапити до нового складу Верховної Ради України.

Не пасе задніх і Херсонщина, адже виборча кампанія з позачергових парламентських виборів офіційно стартувала ще 28 серпня теперішнього року і триває й по сьогоднішній день.

«Моя головна мета, з якою я іду до Верховної Ради України, через прийняття законів змусити владу України – від Президента та уряду до міського голови та голови облдержадміністрації працювати на людей, на Херсон», - заявив Андрій Яценко в ході сьогоднішньої прес-конференції.

Андрій Яценко повідомив, що має на меті пропонувати своїм виборцям угоду, в якій дає слово:

- Не брати гроші за лобіювання законів не від олігархів, не від партій, не від кого іншого;

- Не використовувати службове становище народного депутата з корисною метою;

- Не передавати та не брати у інших осіб картки для голосування;

- Не прогулювати засідання у Верховній Раді;

- Не тягнути до влади своїх братів, сестер, кумів та інших родичів.

За словами самого ж Андрія Анатолійовича, якщо він не виконає хоча б однієї власної обіцянки – невідкладно напише заяву та складе повноваження.

«Якщо увійду до складу ВР України, то буду вирішувати проблеми Херсонщини та міста Херсона», - каже Андрій Яценко. Кандидат в нардепи згадав, що місто Херсон було засноване, як місто-порт і в чинному законодавстві повинно бути передбачено, який зиск матимуть жителі міста від того, що розвивається порт. За словами кандидата в нардепи, жителі міста часто не відчувають, що вони отримують від порту якесь надходження. Натомість херсонці дихають забрудненим повітрям, слухають гуркіт мотору вночі.

«В законодавстві обов'язково треба передбачити інфраструктурні речі міста Херсона, як міста-порту», - зазначив Андрій Яценко.

На конференції журналістам також представили довірену особу Андрія Яценка. Нею став Почесний громадянин міста Херсона, головний архітектор обласного центру (з 1979 по 2002 рік) В'ячеслав Громихін.

Тетяна БОЙКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон