Один із депутатів Херсонщини вже догрався

За отримання неправомірної вигоди затримано депутата однієї із сільських рад Генічеського району Херсонської області.

Прокуратурою Херсонської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом отримання неправомірної вигоди депутатом однієї із сільських рад Генічеського району Херсонської області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що влітку 2014 року зазначений депутат запропонував директору одного з приватних підприємств вирішити питання про виділення 6 земельних ділянок площею 0,10 га кожна, розташованих на березі Азовського моря, за умови надання йому грошових коштів у загальній сумі 120 тис. доларів США.

У подальшому посадовцю у 2 транші були передані 10 тис. доларів США та 360 тис. грн, взамін чого приватний підприємець отримав рішення сільської ради про надання двох земельних ділянок. Під час отримання другого траншу неправомірної вигоди депутат був затриманий на місці працівниками УДСБЕЗ УМВС України в Херсонській області.

Досудове розслідування здійснюється СУ УМВС України в області. До слідчого судді внесено клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон