Що допоможе зберегти тепло в оселях херсонців

Підготовка до опалювального періоду в Херсонській області підходить до завершення.Всі комунальні підприємства відповідально готуються до стабільної роботи в зимовий період, зазначають в управлінні житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

Але застерігають, що майбутній опалювальний період не буде простим за об'єктивних обставин, уникнути або мінімізувати проблеми у його проходженні можна лише спільними зусиллями.

Урядом поставлено завдання вжити заходів щодо скорочення споживання природного газу теплопостачальними підприємствами на 30% у порівнянні з минулим опалювальним сезоном. Завдання не з легких, але є доручення Уряду, є реальна ситуація, що склалася в країні і вкрай необхідно виконати поставлене завдання, приділити увагу питанням енергозбереження. Це стосується не тільки теплопостачальних підприємств, але і споживачів. Утеплення приміщень, підвалів, дверей, заміна та утеплення вікон, проведення капітального ремонту внутрішньо будинкових та зовнішніх мереж електропостачання – основні заходи, які допоможуть зберегти тепло в житлових будинках та призвести зменшення втрат теплоносія.

За умови виконання цих заходів, економного використання електроенергії та газу, вчасно сплачуваних отриманих послуг, житлово-комунальні підприємства зможуть стало працювати взимку та забезпечувати населення якісними послугами.

Декілька порад для херсонців як зберегти тепло та підвищити енергоефективність в своїх оселях:

Джерело схеми

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон