П’ятьом кандидатам на посади до Міндоходів Херсонщині відмовлено в призначені

За 8 місяців 2014 року співробітниками управління внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Херсонській області проведено 132 службові перевірки.

Із них до 58 працівників застосовані заходи дисциплінарного впливу, 3 особи звільнено. За інформацією, наданою управлінням внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів, органи прокуратури Херсонської області відкрили 14 кримінальних проваджень.

З метою упередження корупційних правопорушень на постійній основі здійснюються заходи профілактично-виховного характеру, проведено 481 лекцію, тематичну бесіду, виступ у колективах структурних підрозділів Міндоходів регіону.

З метою уникнення випадків прийняття на роботу до органів Міндоходів Херсонщини осіб, схильних до вчинення корупційних правопорушень, працівники підрозділу внутрішньої безпеки з початку року перевірили 175 кандидатів на державну службу, п'ятьом із яких в призначенні на посаду відмовлено.

Інформацію про випадки порушення прав підприємців та громадян, з ознаками корупційних дій, прояви громадян, які видають себе за податківців, неправомірні дії чи бездіяльність працівників ГУ Міндоходів та Херсонської митниці, а також про проблеми, які виникають під час митного контролю та митного оформлення товарів і транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України, можна повідомляти на сервіс «Пульс» Державної фіскальної служби України за цілодобовим телефоном: (044) 284-00-07.

Конфіденційність та об'єктивність перевірки Вашого звернення гарантується!

Прес-служба Головного управління
Міндоходів у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон