В центрі уваги Херсонщини діти зі Сходу України

Цього літа спеціалісти Скадовського районного центру зайнятості не залишили без уваги дітей з різних регіонів України, які відпочивали в оздоровчих закладах Скадовщини.

Служба зайнятості працює з незайнятим та зайнятим населенням з будь якого куточка нашої країни, незалежно від місця їх проживання. Особливим піклуванням спеціалістів центру зайнятості були наділені діти, які приїхали на відпочинок з Донеччини. Адже від ситуації яка відбувається зараз на Сході України страждають не тільки дорослі, але і діти, яким теж прийшлося залишити рідний дім на необмежений термін.

Протягом серпня місяця з дітьми-підлітками, які відпочивали в ДОТ ім. Гагаріна та ДОТ «Слава» проводилися профорієнтаційні інтерактивні заходи з метою сформувати у молоді позитивне ставлення до різних професій, популяризувати актуальні професії. Спілкуючись з дітьми в ігровій формі, особливо на таку важливу тему як вибір професії, спеціалісти центру зайнятості намагалися допомогти їм, хоч на якусь мить не замикатися на своїх переживаннях. Учасники заходів були дуже активними, відгадуючи професії, з цікавістю сприймали корисну інформацію.

За матеріалами сайту Скадовського району

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон