Херсонці, визначимо разом кращі ОСББ та квартальні комітети Дніпровського району!

Дніпровський район міста Херсона завжди відрізнявся чистотою та охайністю.

Працює з покращення благоустрою районна влада, а також активні та небайдужі люди, які докладають багато зусиль, щоб вулиці приватного сектору, прибудинкові території, дитячі майданчики були комфортними та привітними.

Традиційно до Дня міста, в Дніпровському районі оголошено огляд-конкурс на звання «Краще об?єднання співвласників багатоквартирного будинку» та «Кращий орган самоорганізації населення - квартальний комітет» з 21.08.2014 по 16.09.2014. Урочисте підбиття підсумків та відзначення переможців буде проходити 18 вересня 2014 року на сесії Дніпровської районної у м. Херсоні ради, присвяченій Дню міста Херсона.

Критерії, за якими конкурсна комісія визначатиме переможців, різні - від естетичного вигляду прибудинкової території та під'їзду до технічного стану будинку та оплати мешканцями комунальних послуг. Санітарний стан вулиць, відсутність сміття, наявність і стан зелених насаджень, наявність аншлагів, ліхтарів, наявність і стан пішохідних доріжок, впорядкованість дитячих майданчиків – це важливі умови для перемоги!

До складу журі конкурсу увійшли депутат Херсонської обласної ради Артем Кияновський, який постійно співпрацює і підтримує гарні і корисні справи громади Дніпровського району, Владислав Кондратов, заступник голови Дніпровської районної у місті Херсоні ради, який опікується питаннями благоустрою, депутати районної ради, громадські активісти.

Огляд-конкурс - можливість не лише визначити кращих голів об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та квартальних комітетів, але і подякувати людям, які створюють кращі умови життя для інших, об'єднують громаду на добрі справи і в наші непрості часи доводять, що Херсон – це наше українське місто, кожна вулиця якого має бути квітучою, чистою та охайною!

Запрошуємо допомогти визначити кращих в Дніпровському районі та надсилати свої побажання і пропозиції до відділу з питань органів самоорганізації населення, товариств співвласників житлових будинків та адміністративної роботи, тел. 35-50-03, e-mail: drik@ukr.net. Ваша думка, думка мешканців нашого району та міста, важлива і необхідна для чесної перемоги і обов'язково буде врахована при підведенні підсумків!

Оксана Гузь, виконавчий комітет
Дніпровської районної у м. Херсоні ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон