Батальйон патрульної служби «Херсон» отримав амуніцію

Сьогодні депутати обласної ради передали амуніцію для батальйону патрульної служби особливого призначення «Херсон».

Участь у зборі коштів на придбання амуніції для херсонського міліцейського спеціального батальйону взяли представники депутатського корпусу та виконавчого апарату обласної ради, районні ради та виконавчі апарати Високопільської, Великолепетиської та Каховської райрад. Допомогли батальйону «Херсон» і приватні фірми - «Аліна-А», «Снабресурс», «Поліхім». – повідомляє Херсонська обласна рада.

Як відзначив заступник керівника виконавчого апарату, керуючий справами обласної ради Микола Соловйов, представники місцевого самоврядування, які долучилися до збору коштів на оснащення спеціального батальйону херсонських міліціонерів, зробили крок назустріч миру в Україні: «Коли ми будемо сильними, здатними захищатися – мир переможе! Нехай, наша посильна допомога сприяє вашому успіху. Сподіваюсь, що всі ці засоби вам знадобляться тільки на навчаннях і вам не доведеться зброю брати до рук. Переконаний, діючи разом, ми збережемо мир в області та відновимо мир Україні», – зазначив М.Соловйов.

Начальник управління УМВС України в Херсонській області, полковник міліції Михайло Фабрін подякував представникам місцевого самоврядування Херсонщини, які відгукнулися на заклик допомогти батальйону «Херсон»: «Вдячний депутатському корпусу Херсонщини, виконавчим апаратам цих небайдужих місцевих рад, за громадянську позицію і небайдужість у цей непростий час. Ми, міліціонери, які можливо прийматимуть участь у бойових діях, готові гідно захищати свою землю. Переконаний, ми збережемо єдність нашої держави, захистимо незалежність та суверенітет України», – підкреслив М.Фабрін.

Для батальйону патрульної служби особливого призначення «Херсон» зусиллями обласної ради було закуплено: 5 термосів ТН36, 20 тактичних ліхтарів, 40 балаклав, 40 спальних мішків, 40 карематів, 6 саперних лопат, 10 вогнегасників ОП-9, 4 АКБ (190 а/ч), бензопилу та рулони маскувальної сітки і плівки (гідробар'єр).

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон