Допомагаймо армії, а не шахраям!

Генічани допомагають українській армії, відколи вона з'явилася на теренах району. Почалося все у березні, коли від України відкололи Крим.

Не стоять мешканці району осторонь і від кровопролитного конфлікту на сході. Минулого тижня, наприклад, на черговій сесії районної ради депутати віднайшли у районному і бюджетах місцевих рад 117,6 тисячі гривень для закупівлі 28 бронежилетів, які захищатимуть наших хлопців від ворожих куль.

Разом з тим ситуацією вирішили скористатися і шахраї, які видурюють гроші у патріотично налаштованих громадян. Приміром, минулої суботи одному з фермерів Стокопанської сільської ради зателефонував невідомий, котрий представився заступником губернатора, і попросив перерахувати певну суму начебто на потреби української армії.

Однак фермер засумнівався і зателефонував до райдержадміністрації. Там, звісно, запевнили, що ні губернатор, ні його заступники так вчинити не могли. Після того працівник РДА одразу ж переадресувала дзвінок до райвідділу міліції, повідомила співробітниця райвідділу капітан міліції Наталія Рожнятовська.

Андрій БЕЙНИК
«Новий день»№30(5129) 24.07.2014

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон