У Скадовську на пляжах – порядок!

І підтримується цей порядок спільними зусиллями міської влади і дружної громади Скадовська

Нещодавно відбулось зібрання жителів міста, проживаючих в районі Східного пляжу. Темою зібрання було питання щодо покращення благоустрою та санітарного стану пляжу, який знаходиться в східній частині міста.

Це питання було також розглянуто міським головою Скадовська разом зі спеціалістами. Олександр Гавриш доручив фінансовому відділу виділити кошти для комунальних підприємств міста на необхідні заходи.

Радує те, що мешканці теж не залишились осторонь. Багато кропіткої роботи було зроблено їх руками, вони збирали сміття, фарбували лавки. Працівники комунальних підприємств скосили траву, прибрали очерет.

Закріплені за пляжем приватні підприємці пофарбували грибки, навіси, роздягальні. Вони тепер кольоровою веселкою скликають всіх на пляж. Працівники комунальних служб привели до ладу туалети загального користування.

Тепер на Східному пляжі Скадовська чисто та затишно, тож жителям та гостям міста можна насолоджуватися морськими краєвидами, ніжитися на пляжі і дратувати надокучливих колег по роботі по-справжньому літнім рингтоном на молільнику: «Ти де? А я — на морі»!!!

Наталя ТАНГЕЛ
Фото автора

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон