У міськраді відзначили спортивну гордість Херсона

За високі спортивні досягнення на Міжнародних змаганнях, особистий внесок у розвиток і популяризацію Кіокушин карате у місті Херсоні сьогодні, 4 липня на сесії Херсонської міської ради були нагороджені наші видатні спортсмени

Міський голова Херсона Володимир Миколаєнко відзначив почесними грамотами найкращих херсонських спортсменів, учасників чемпіонату Європи з Кіокушин карате. Окрему подяку отримали: наставник спортсменів - Заслужений тренер, Президент Херсонської обласної Федерації Кіокушин карате та рукопашного бою, Президент Українського Союзу Кіокушин карате - Сергій Всеволодов, а також Президент спортивного клубу «Кіокушин карате», депутат Херсонської міськради Дмитро Больбот.

«На сьогоднішній день нам важко... тому дуже потрібні навіть невеликі перемоги. На чемпіонаті Європи було 90 поляків, і всього 10 українців, але 6 медалей прийшло в Україну, з них 5 - у Херсонську область, 4 - в Херсон. Велике спасибі всім за підтримку спорту», - висловив вдячність наших спортсменів Сергій Всеволодов.

Тетяна БОЙКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон