Toyota Corolla Hybrid в Україні

Toyota, Corolla, Hybrid, Україна

Гібридні моделі автомобілів ‒ це універсальність та екологічність, які дуже актуальні для жителів великих міст. Саме тому Toyota ‒ автомобільна компанія з Японії ‒ зробила так, щоб українським водіям була доступна максимальна кількість гібридів.

Одним із найпопулярніших автомобілем такого типу є Toyota Королла Hybrid 2022 року. Цей універсальний седан, який відрізняється чудовими технічними характеристиками, можна придбати в офіційного дилера Тойота Сіті Плаза в Україні.

Чому Королла Гібрид – це чудовий вибір

Автомобіль Toyota Королла гібрид, ціна якого безпосередньо залежить від комплектації, це сучасний універсальний транспортний засіб, який відрізняється цілою низкою особливих переваг, а саме:

  1. Машину не потрібно регулярно підключати до електричної мережі, як електроавтомобілі. Акумуляторна батарея транспортного засобу заряджається під час пересування від роботи бензинового двигуна.

  2. Тойота Королла Hybrid 2022 року відрізняється чудовими ходовими якостями, які були покращені за рахунок вбудованої безступеневої коробки передач на електронному керуванні.

  3. Цей гібридний седан набагато економніший за свого бензинового чи дизельного «брата». Особливо це помітно під час руху містом, який передбачає часті гальмування, зупинки та прискорення. За допомогою електричного приводу паливо споживається набагато ефективніше.

Комплектації Toyota Corolla Hybrid

Вартість Toyota Corolla Hybrid безпосередньо залежить від комплектації автомобіля. Для українських водіїв існують декілька основних варіантів:

  1. Live+. Мінімальна комплектація, яка все ж дозволяє розраховувати на чудовий рівень комфорту. Вбудована функція складання дзеркал, також до особливостей варто віднести сталеві диски на 15 дюймів та діодне освітлення.

  2. Active. Така комплектація підходить для водіїв, які бажають отримати підвищений рівень комфорту. Вони можуть розраховувати на вбудований підігрів керма, 16-дюймові диски з легких сплавів, а також автоматичні склоочисники, які вмикаються під час дощу.

  3. Style. Ця комплектація передбачає наявність хромованих накладок на протитуманки, 17-дюймові легкосплавні диски, передні та задні сенсори для паркування.

  4. GR Sport. Ідеальний варіант для тих, хто полюбляє спортивний стиль. Це агресивніша комплектація, яка також передбачає вбудовані безпровідні зарядки для смартфонів.

Комплектації Active, Style та GR Sport також можуть оснащуватися технологією Toyota Safety Car.

Купити Тойота Королла Гібрид в Україні можна в офіційного дилера ‒ Тойота Сіті Плаза. Також тут ви можете отримати сервісне обслуговування, тест-драйв та офіційні запчастини для ремонту і техобслуговування.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон