Херсон до Великодня став чистішим

Херсон, свято, Великдень
Завтра, 24 квітня херсонці разом з усією Україною будуть святкувати найвеличніше і найулюбленіше православне свято ВЕЛИКДЕНЬ.

Зусиллями виконкомів районних рад, голів ОСББ та мешканців міста Херсон став чистішим - у районах міста приготувалися до Великодня: вивезли сміття та прибрали зелені зони.

Так, з 16 по 22 квітня виконавчий комітет Суворовської райради ліквідував 20 сміттєзвалищ, загальним обсягом 68 куб.м, за адресами: вул. Преображенська, 17, 35; на розі вулиць Суворова/Воронцовська, Потьомкінська/ Пилипа Орлика, Паровозна/Миколаївське шосе, просп. Ушакова/Українська, вул. Суворова, 21, вул. Потьомкінська, 17, просп. Ушакова, 50, вул.Тираспільська, 27, вул. Богородицька, 34, вул.Гошкевича, 33, просп. Адмірала Сенявіна, просп. Кутузова.

Спеціалісти відділу з питань благоустрою Корабельного району привели до належного санітарного стану ділянки за адресами: вул. Полтавська, 53, вул. Суворова, 53, вул. Я. Мудрого, 47, вул. Олександрівська, 102, 107 на розі вул. Стрітенська та вул. Запорізька, на розі вул. Преображенська та вул. Льва Товстого, перехрестя вулиць Олександрівська/Фрітаун, перехрестя вулиць Олександрівська/Запорізька, перехрестя вулиць Фрітаун/Садова.

У Дніпровському районі міста Херсон протягом місяця проводилися заходи, ініційовані органом місцевого самоврядування і підтримані об’єднаннями багатоповерхових будинків, квартальними комітетами, усіма мешканцями району : під час 4-ох суботніх толок прибрані території біля 200 ОСББ, на більшості кварталів, біля адміністративних будівель і закладів торгівлі. 22 квітня продовжувалися роботи з дроблення гілля і прибирання з зелених зон вздовж вулиці І. Кулика, сміття вивезено з вулиць Кременчуцька-Тягинська , Артилерійська – Г. Крут, Артилерійська – Офіцерська.

Заходи з прибирання і підготовки району до Великодніх свят продовжуються, - повідомили у Херсонській міській раді.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон