Херсонщині допомагають сусідні області

Херсонщина, допомога, сусіди
Таку потрібну допомогу Херсонщині у скрутні часи надають сусідні з нами області України - Дніпропетровська та Миколаївська

Зокрема, аварійні бригади енергетиків з Дніпропетровщини повернули світло в будинки для 3,6 тисячі мешканців у 13 населених пунктах Херсонської області, які понад місяць були знеструмлені через бойові дії. Вдалося повернути світло у села Високопільського району: Краснівка, Свободне, Кам'янка, Пригір'я, Розівка, Кочубеївка, Заградівка, Орлове, Нова Шестірня, Рівнопілля, Світлівка, Микільське та Наталине. Про це йдеться в пресрелізі компанії "ДТЕК Дніпровські електромережі", який отримало Суспільне.

Днями з Миколаєва до лікарень Херсонської області направлено 4 компактних дихальних апаратів ШВЛ. Як повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, медичне обладнання є мобільним та оснащене потужними акумуляторами: «Завдяки їх мобільності ефективно працюватимуть у будь-якому місці, що дуже важливо для надання допомоги пацієнтам у воєнний час», - говорить Ганна Замазєєва. За її словами, відправити апарати ШВЛ до окупованої Херсонщини стало можливим завдяки тісній співпраці Гуманітарного штабу Миколаївщини (БФ «Світлі справи») з ГО «Гармонія+».



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон