Заповідник на Херсонщині отримує допомогу від меценатів

Херсонщина, заповідник, допомога
Біосферний заповідник “Асканія-Нова” імені Ф.Е. Фальц-Фейна, який розташований на Херсонщині, отримує допомогу від меценатів, - дякують у заповіднику:

- Ще раз сердечно дякуємо за неймовірну підтримку! На сьогодні критичні потреби заповідника по зернових кормах закриті. Окрім того, закуплено овочі, ветпрепарати, окремі будматеріали для поточного ремонту загорож, вольєрів, приміщень, де утримуються тварини.

Придбано доступні комплектуючі до сінозбиральної техніки і технічні засоби, необхідні для виконання поточних робіт по життєзабезпеченню та обслуговуванню зоопарку та дендропарку.

В умовах сильної посухи готуємось до сінозаготівлі, оскільки цей ресурс є критично важливим для збереження існуючої колекції копитних тварин, та здійснення протипожежних заходів у заповідному степу. Зберігається гостра потреба у пальному.

Усі здійснені придбання відповідним чином задокументовані бухгалтерським відділом установи та оформлені через акти прийняття-здачі благодійної продукції.

Актуальними варіантами для допомоги лишаються:

Отримувач: ГО “Українська природоохоронна група”
Банк АО КБ «ПРИВАТБАНК»
IBAN UA193052990000026001015011451
ЄДРПОУ 42003795
Призначення платежу: "Допомога для заповідника "Асканія-Нова".

Реквізити для іноземних переказів за посиланням https://uncg.org.ua/nashi-rakhunky-dlia-blahodijnykh.../ з приміткою "Допомога для заповідника "Асканія-Нова".
PayPal starovoitovatetana@gmail.com

Наголошуємо, що казначейське обслуговування бюджетних коштів установи не функціонує належним чином, тому доступу до реєстраційних рахунків Біосферний заповідник «Асканія-Нова» наразі не має.

Весна переможе. Життя триватиме. Все буде Україна!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон