У Скадовську прибралися біля моря

Скадовськ, море, толока
У Скадовську люди знову вийшли на толоку. Весняне прибирання оголосив та запросив до участі в ньому містян ”Громадський патруль Скадовська”.

Скадовчани, у добрих справах, гуртуються навколо громадського патрулю. Толока відбулася біля моря “Ми не можемо ходити на мітинги, не можемо говорити вголос те що думаємо, ми не можемо наражати своїми діями себе і близьких нам людей на небезпеку, але ми можемо робити те, що можемо. Тому ми тут і робимо для себе і для нашого міста те що треба і місту, і нам” – так сказали скадовчани які долучились до весняної толоки яка пройшла в місті.

Це не перша толока яку організовує у Скадовську "Громадський патруль”, раніше силами патруля була прибрана паркова зона на Воєнці, але сьогоднішній захід найлюдніщий. До толоки долучилось багато скадовчан. Було чоловік 100, а може й більше. Люди прийшли з власним інвентарем: граблі, сапи, віники, ножиці і сікатори, всьому знайшлось приміщення,. КП” Очисні споруди” теж долучилось до прибирання, організували збір та вивіз сміття трактором.

Скадовчани, сьогодні, звільнили від сміття територію від скверу “Вічного вогню” до “Зеленки” та дитячий майданчик “Кораблик”. Тепер тут чисто, затишно, сонячно, а головне, що тут прибрано з любов’ю до Скадовська.

Олександра ЯБЛОНСЬКА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон