На Херсонській ТЕЦ думають вже за наступний опалювальний сезон

Херсон, ТЕЦ, оплата
Тому АТ «Херсонська ТЕЦ» просить абонентів розрахуватись з боргами або сплатити поточні нарахування:

- Ми працюємо для вас! Таким було гасло АТ «Херсонська ТЕЦ» роками. Нині до нього додалось ще одне: «Робити, те що можеш, бути на своєму місці за будь-яких умов!». У такому режимі ми працювали з дня початку війни, для того, щоб до інших хвилювань наших абонентів не додалось ще одне – холод в оселях. Із цим завданням ми впорались, опалювальний сезон 2021/2022р.р. закінчився з мінімальною кількістю пошкоджень на мережах та відключених будинків.

Наразі ми починаємо думати про майбутній осінньо – зимовий період. Саме тому ми вкотре переконливо просимо наших абонентів розрахуватись з боргами або сплатити поточні нарахування, хай навіть частково. Це дасть підприємству сили не зупинитись у своїй діяльності та рухатись далі.

Сплатити за послуги опалення Ви можете дистанційно через зручні для вас банківські додатки та платіжні системи, у відділеннях «Укрпошти» та банківських відділеннях відповідно до графіку їх роботи. Або в касах підприємства: каса № 1 пл. Павла Дубинди, 3 (пн. – пт. з 8 до 13.30 години), каса № 2 пр. 200 років Херсона, 7-А (пн. – пт. з 9 до 12 години) та каса № 3 вул. 49 Гвардійської дивізії (пн. – пт. з 9 до 13 години). КАСИ ПІДПРИЄМСТВА ПРИЙМАЮТЬ ПЛАТЕЖІ БЕЗ КОМІСІЇ.Інформація щодо плати за березень 2022 року наразі доступна і в КАБІНЕТІ КОРИСТУВАЧА на сайті www.tec.ks.ua.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон