У Херсоні перевіряють місця стихійної торгівлі

Херсон, стизхійна, торгівля
Інспекція з контролю за благоустроєм проводить перевірки місць торгівлі з метою ліквідації осередків несанкціонованої торгівлі на території Херсонської міської територіальної громади у невстановлених для цього місцях та недопущення інфекційних захворювань.

Працівниками Інспекції з контролю за благоустроєм міської ради в районі Каховської площі, виявлено факти несанкціонованої торгівлі рибопродукцією. З суб’єктами підприємницької діяльності проведено профілактично-роз’яснювальну роботу та попереджено про необхідність реалізаціі своєї продукції на території ринків, після проведення санітарно-ветеринарної експертизи.


Працівниками інспекції проведено перевірку суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю по просп. 200-річчя Херсона,16. За результатами цієї перевірки, виявлено неналежний санітарний стан прилеглої до тичасової споруди території (ТС). Власника ТС зобов’язано привести вказану територію до належного санітарного стану.


Також спеціалістами інспекції проведено роз’яснювальну бесіду із завхозами навчальних закладів, щодо утримання територій у належному стані, озеленення а також проведення заходів із благоустрою.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон