Херсонський Водоканал працює в штатному режимі

Херсон, водо, канал
Херсонський Водоканал забезпечує містян цілодобовим водопостачанням, - повідомляють у пресслужба Херсонської міської ради.

Чергові зміни приступили до роботи. Протягом дня спеціалісти будуть ліквідовувати засмічення каналізації та усувати виток у центрі міста.Вода в розподільчій мережі на всіх об’єктах МКП «ВУВКГ м.Херсона» відповідає ДСанПіНу.


Контакт-центр готовий до спілкування – 050-811-1886. Диспетчерська служба чекає на Ваші звернення – 42-22-33.

Сьогодні, 5 квітня, – останній день передачі показників водолічильників за березень 2022 року.

Якщо ви залишили домівку та не користуєтесь водою, все одно необхідно подавати показники з різницею “0”, тобто ті ж самі, що ви надавали минулого разу. У випадку не надання показників, Водоканал буде виконувати нарахування згідно чинного законодавства: середньодобове споживання за попередні 12 місяців.

Зручні способи передачі показників:

– на сайті Водоканалу без реєстрації в особистому кабінеті (БЕЗКОШТОВНО) – https://water.kherson.ua/pokaznyky-onlajn1/

– через особистий кабінет (БЕЗКОШТОВНО), в якому є можливість зареєструвати декілька адрес на одну ел.скриньку. Для цього зайдіть за посиланням: https://water.kherson.ua/login/– використання Viber (БЕЗКОШТОВНО)

– Паблік для автоматичного внесення показників:– використання месенджеру Viber 0503969091 (БЕЗКОШТОВНО) тільки для споживачів, які не надавали показники більше року (ОБОВ′ЯЗКОВО ПОТРІБНЕ ФОТО лічильника для підтвердження).

Необхідно вказати:

*Особовий рахунок споживача

*ПІБ споживача, адресу (вулиця, будинок, квартира)

*Прикріпити фото водолічильника з цілісністю пломб та останніми показниками на кінець розрахункового періоду.– SMS – повідомлення на номер 0503933960.

Показники лічильників у SMS ввести у такому форматі: «Номер особового рахунку» (решітка) «Показник». Приклад: 1250081053#123– за телефоном Контакт-центру +38(050) 811-18-86.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон