Бізнес Херсонщини сплатив за березень 499 мільйонів гривень податків

Херсонщина, бізнес, податки
За підсумками березня поточного року внесок бізнесу до зведеного бюджету складає 499 млн гривень, з них – 173 млн гривень до державного, а 326 млн гривень до місцевого бюджетів.

У розрізі сплачених податків найбільшу вагу займають: податок на доходи фізичних осіб – 320 млн гривень, податок на додану вартість – 53 млн гривень, податок на прибуток – 20 млн гривень, податок на майно та єдиний податок – по 14 млн гривень та інші.

Окрім того, сплачено 342 млн гривень єдиного соціального внеску. Велика дяка та низький уклін платникам податків Херсонщини, які у надскладний час сумлінно наповнюють бюджети усіх рівнів!

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі нагадує, що консультації з питань оподаткування можна отримати за телефонами, зазначеними у закріпленій публікації на цій сторінці.

Також, ДПС продовжує надавати послуги за допомогою сервісу «Електронний кабінет». Про особливості роботи електронних сервісів можна дізнатись за посиланням: https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/576184.html

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон