У Херсоні діти продовжують малювати мир

Херсон, діти, мир
Мистецький проєкт “Я малюю МИР", який започаткував Навчально-естетичний комплекс херсонська “Художня школа”, був створений два тижні тому для єднання творчих дітей світу.

За час його існування організатори отримали 1160 малюнків з 10 країн світу: Литви, Латвії, Сербії, Болгарії, Туреччини, Франції, Китаю, Мексики, Тайваню.І найбільшу кількість робіт надіслано з УКРАЇНИ. Вони намальовані дітьми, які сьогодні потерпають від російської агресії. Але роботи дуже світлі! В них багато тепла і надії, краси і віри у МИРНЕ завтра!

Організатори планували завершити його на початку квітня:“Ми планували завершити проєкт 1 квітня, але творчі роботи і сьогодні продовжують надходити. Коли нам пише викладач мистецтва з Мелітополя, що тиждень чекали на світло і сьогодні на дев’ятому поверсі будівлі нарешті зловили Інтернет, і питає чи приймемо ми роботи – ми розуміємо, що проєкт буде жити поки діти малюють МИР, бо вони закодовують у свої малюнки найзаповітнішу мрію, якою сьогодні живе весь світ”, – зауважують в художньому закладі.


Організатори вдячні закордонним учасникам проєкту за віру у нашу Перемогу, за слова підтримки, за їхню ініціативу провести у своїх країнах виставки, інсталяції з робіт учасників проєкту.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон