У селищі під Херсоном діти підгодовують пернатих сусідів

Херсон, Комишани, діти
Учасники театрального колективу «Тандем» БК селища Комишани під Херсоном виготовляли годівнички з різних матеріалів. Хлопці розвісили годівнички на деревах в своїх садах та на подвір’ї, - розповідає у соціальних мережах Ірина Дригваль

- Всі ми знаємо, що птахи – це наші друзі і помічники. Вони приносять чималу користь садівникам і городникам. Завдяки птахам вдається стримувати популяцію шкідливих комах. Вчені підрахували, що на ділянці площею 1 км2 птахи знищують не менше ніж 25 кг комах.

Підгодівля птахів — найкращий спосіб одночасно спостерігати цікавих пернатих сусідів та допомогти їм у скрутний період. І навіть найскромніша годівничка може стати у нагоді.

Не засмучуйтесь, якщо птахи не з’являються на вашій годівничці одразу. Їм потрібен деякий час, аби знайти та запам’ятати місце вашої годівнички.

Що можна класти в годівничку:насіння соняшника;насіння чортополоху;несолене сало; суміш насіння, фрукти і ягоди; арахіс; просо, овес або пшениця; шишки та жолуді; каші – сухі або напівзварені.



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон