Херсонські комунальники працюють над життєзабеспеченням регіону

Херсонщина, комунальники, працюють
Комунальні служби Херсонщини роблять все можливе для забеспечення нормальних умов життя наших громадян

Фахівці ТОВ "Херсонобленерго” продовжують працювати над відновленням енергопостачання у населених пунктах Херсонської області. Працівники Товариства завершили роботи в мережах 35 кВ по відновленню енергопостачання в Новій Каховці та Скадовському районі. Проводили роботи в мережах 10 кВ в населених пунктах Асканія Нова, Миколаївка (Великолепетиського району), від ПС “Шевченко” для забезпечення електроенергією населених пунктів Новонаталівка, Долинське та сусідні села.

Також проводились ремонтні роботи в мережах 10 кВ для відновлення енергопостачання в Новій Каховці, с.Райське, Тополівка, Каховці, Малій Лепетисі. Працівники Товариства для відновлення нормальної схеми живлення продовжили працювати в кабельних мережах 10 кВ у м.Херсон.

Енергетики працювали в мережах 0,4 кВ над усуненням аварійних ситуацій спричинених поривистим вітром на території Херсонської області.Через бойові дії, наразі складна ситуація у ще значної кількості населених пунктів, села залишаються знеструмлені. Енергетики щодня працюють у важких умовах для того, щоб у ваших оселях була електроенергія.

Аварійні бригади служби водопостачання обласного центру ліквідували 9 аварійних ситуацій на водопровідних мережах Херсонської МТГ.Працівники диспетчерської служби виконали 20 нарядів на мережах водопостачання та ліквідували 60 засмічень на мережах водовідведення.

Завдяки їх зусиллям Херсон цілодобово забезпечується водою із артезіанських свердловин, лабораторією питної води здійснюється постійний контроль якості води у водопровідній мережі міста.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон