Херсонських школярів запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі

школярі, коекурс, птахи
Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді проводить щорічний заочний Всеукраїнський конкурс «День зустрічі птахів».

До участі у конкурсі запрошуються учні 1-11 класів закладів загальної середньої та вихованці закладів позашкільної освіти України. Роботи можуть бути як індивідуальні, так і командні. Конкурс проводиться заочно у два етапи: І етап обласний – до 3 квітня поточного року; ІІ етап – фінальний (Всеукраїнський).

Роботи учасників конкурсу приймаються Оргкомітетом, не рецензуються та не повертаються. Умови конкурсу можна переглянути на сайті НЕНЦ: https://nenc.gov.ua/

Метою конкурсу є: актуалізація уваги учнівської молоді до сучасних проблем приваблювання і охорони, поширення і збільшення чисельності та видового різноманіття перелітних птахів.

Конкурсні роботи потрібно надати до 03 квітня 2022 року до обласного Оргкомітету: 73011, м. Херсон, вул. Чайковського, 236, тел.: (0552) 42 80 86, або надіслати на ел. пошту: hocentum@ukr.net

Інформація про підсумки Всеукраїнського конкурсу «День зустрічі птахів» буде розміщена на сайті НЕНЦ (www.nenc.gov.ua) у вигляді наказу.

За інформацією Херсонської міськради
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон