У Херсоні працює ритуальна служба

смерть, кладовища, телефони
У разі смерті людини вдома, по-перше, треба перевезти тіло покійного з місця смерті до моргу. Телефон для зв’язку – 0665458498. Час роботи з 7-00 до 19-00. (у зв’язку з дією комендантської години на території м. Херсона).

Отримати лікарське свідоцтво про смерть у сімейного лікаря або в лікарні. Отримати в РАЦС свідоцтво про смерть (час роботи: з 9-00 до 13-00).

Звернутись до КП «Ритуальна служба м. Херсона» за адресою м. Херсон, вул.. Молодіжна 1 з оригіналами та за можливістю копіями документів, а саме Свідоцтво про смерть та лікарське свідоцтво та документи, що підтверджують оформлення поховання (дату та час поховання) для оформлення договору-замовлення на копку могили.

У разі під поховання на кладовищі сел.Геологів та сел.Комишани обов’язково необхідно ще мати оригінали документів (свідоцтво про смерть, за наявністю свідоцтво про поховання) особи, до якої буде зроблено підпоховання. Після реєстрації звернення про підпоховання померлого в КП «Ритуальна служба м. Херсона», людина, яка займається організацією поховання, повинна звернутись до доглядачів кладовищ для знаходження місця підпоховання.

Прощання з тілом покійного родичів, близьких та знайомих відбувається біля моргу. На кладовище, у зв’язку з військовим часом, родичі та близькі не їдуть.

Після поховання у термін до 30 календарних днів родичі або близькі люди померлого повинні звернутись до КП «Ритуальна служба м. Херсона» для отримання свідоцтва про поховання, у якому буде зазначено місце, ряд та сектор поховання померлого. При поховані у родинному секторі – ще бронь на друге місце.

Час роботи КП «Ритуальна служба м. Херсона»:

Понеділок-субота з 8-00 до 14-00

Час роботи кладовищ

Понеділок-субота з 8-00 до 13-00




© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон