Херсонгаз спростовує звинувачення своїх працівників у шахрайстві

Херсон, газ, шахрайство
АТ Херсонгаз нагадує усім споживачам природного газу, що до квітня поточного року товариство покази лічильників знімає виключно по телефону. Таким же чином працівниками товариства здійснюється нагадування про наявність заборгованості за надані послуги розподілу природного газу.

Виїзди на адреси виконуються лише для ліквідації та усунення наслідків аварійних ситуацій, ремонту пошкоджених газопроводів.

Під час телефонної розмови, працівник АТ Херсонгаз представляється співрозмовнику та має інформацію про власника особового рахунку, його адресу та телефон, які він уточнює для отримання підтвердження показників лічильника.

Дуже прикро, що у деяких групах у соціальний мережі Facebook з'являються пости, які абсолютно безпідставно звинувачують наших працівників у шахрайстві.

Херсонгаз звертається до усіх адміністраторів херсонських груп у мережі Facebook не оприлюднювати неправдиву інформацію про АТ Херсонгаз та його працівників, не маючи чітких фактів або наявних підтверджень.

В разі виникнення питань, ви завжди можете звернутися на офіційну сторінку товариства в мережі Facebook для уточнення інформації.

Звертаємо увагу, що для отримання поточної інформації про стан рахунку або передачі показників лічильника, А ТАКОЖ для перевірки чи є особам, яка вам телефонує — працівником АТ Херсонгаз споживачі природного газу можуть звернутися до до кол-центру за багатоканальним телефоном (0552)31-65-55.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон