Херсонський державний університет виконує своє завдання в умовах війни

Херсон, ХДУ, навчання
Першочергове завдання Херсонського держуніверситету – формування освіченої української нації, яка є запорукою успіху всієї країни.

Тому Херсонський державний університет з понеділка, 28 березня відновив освітній процес. Формат – дистанційний. Так, поступово освітній заклад повертається до звичного режиму роботи й продовжує виконувати свою головну функцію – формування освіченої нації, майбутнього України.

Ректор ХДУ Олександр Співаковський наголошує, що навіть у таких складних умовах військового часу наші здобувачі мають виконати навчальний план, а не просто отримати дипломи. «Саме якісна освіта – наша відповідь ворогу, наш сигнал, що ми не здаємося, що кожен на своєму місці професійно виконує роботу.

Університет, завдячуючи нашому професорсько-викладацькому складу, великій роботі, яку індивідуально з кожним факультетом проводять перший проректор Сергій Омельчук та проректорка з навчальної та науково-педагогічної роботи Дар’я Мальчикова, готовий забезпечити виконання навчальних планів та здобуття якісної освіти.

У нас є інтелект, сили, мотивація навчати патріотичну й освічену молодь. Неможливо перемогти націю, яка має дух, освіту, культуру, спільні цінності. Кожен день українці демонструють єдність у боротьбі з ворогом. Ми – викладачі, співробітники, здобувачі – відчуваємо себе частиною цього приголомшливого руху до Перемоги», – зазначив Олександр Співаковський.

Навчання проходитиме з використанням інформаційно-комунікаційних технологій синхронно й асинхронно (з можливістю працювати без фіксованого розкладу).

Першочергове завдання університету – формування освіченої української нації, яка є запорукою успіху всієї країни. Перед освіченими громадянами ворог безсилий! Тож тримаємо курс на Перемогу!

Усі питання, що стосуються навчальних планів, формування індивідуальних навчальних планів, дій здобувачів випускних курсів, потрібно вирішувати з кураторами, завідувачами кафедр, деканатами.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон