У Херсоні відбувся міський весняний суботник

Херсон, міський, суботник
Сьогодні, 26 березня у Херсоні відбуся Перший загальноміський весняний суботник, до якого долучилися багато херсонців, представників місцевого самоврядування, комунальних підприємств

З ентузіазмом та щирим бажанням бачити наше місто чистим і впорядкованим, зеленим і квітучим, працівники виконкому Суворовської районної ради вийшли на прибирання центральної частини міста. Проведено прибирання палого листя та випадкового сміття, перекопування зелених зон на Бульварі Мирному, проспекті Ушакова, вул. Маяковського, також побілено дерева і бордюри.

Мешканці Дніпровського району також долучилися до суботньої толоки. За попередніми підсумками районного штабу, в першій суботній толоці взяли участь 108 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (близько 950 осіб) та більше 250 мешканців кварталів № 1, 2, 13, 14, 20.

Департамент міського господарства з підрядними організаціями наводив лад на зупинкових комплексах. Департамент економіки та інвестицій слідкував за порядком на місцях, де ведеться торгівля. Мешканці багатоповерхівок прибирали у дворах та на прилеглих територіях. У приватному секторі – прибудинкові території та вулиці.

Міський голова Ігор Колихаєв, за ініціативи якого було організовано Перший загальноміський весняний суботник, особисто завітав у різні райони міста.

Так, очільник міста поспілкувався з мешканцями районів Воєнки, ХБК, центру, пішки пройшовся Центральним ринком, аби переконатися, що херсонці мають можливість скуплятися.

Херсонці активно підтримали масштабне прибирання у своїх дворах та вулицях. Ми любимо і шануємо своє рідне місто, і вкотре довели, що любити місто – значить, дбати про нього.

Херсонська міська рада вдячна усім тим, хто зробить наше місто чистішим!


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон