Херсонські діти поспілкувалися з українськими полярниками

Херсон, діти, полярники
Національний антарктичний науковий центр проводить Zoom-зустрічі зі станції “Академік Вернадський” з дітьми. Діти з Херсона також долучились до спілкування з українськими полярниками. Про це Суспільному розповіла херсонка Ірина Ханікова.

"Це онлайн зустрічі українських дітей з полярниками. Такий захід організували під час війни, щоб підтримати та відвернути увагу дітей. Ми також подали заявку і долучилися до цієї зустрічі. Діти ставили багато питань цим полярниками, ті, в свою чергу, розповідали про своє життя, хто там живе. Було дуже цікаво. Разом з нами на зустрічі був якийсь клас з іншого міста України", - розповіла Ханікова.

За її словами, діти питали про все: як довго там живуть полярники, як туди потрапити, які там є тварини, птахи, чи є риба, чи можна її висловлювати, чи можна приручити тварин, чи можна їх забрати із собою додому.

"Дуже жвава бесіда була, діти ставили питання, полярники на них відповідали. Про таку зустріч дізналася з фейсбука. Ми тричі заповнювали онлайн форму, не змогли потрапити, бо кількість учасників обмежена, але з третього разу нам вдалося долучитися до такого спілкування. Діти дуже задоволені, щасливі", - каже Ірина ХАНІКОВА.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон