Херсонський державний університет з Україною в серці

Херсон, ХДУ, серце
Херсонський державний університет – це єдина, дружня родина, що об’єднує навколо себе митців, науковців, спортсменів, які прославляють нашу країну по всьому світу.

ХДУ – це більше 100 тисяч випускників, які створювали й створюють історію та репутацію освітнього закладу. І сьогодні всім нам, як ніколи, потрібні слова підтримки, теплі почуття та емоції, що надихають і вселяють віру. Саме з цією метою гуманітарний відділ ХДУ ініціював проведення марафону «Херсонський державний університет з Україною в серці».

«Сьогодні спільнота ХДУ, як ніколи, об’єднана та патріотична. Задля підтримки наших прагнень перемоги, задля того, щоб увесь світ знав про те, що Херсонський державний університет з Україною в серці, гуманітарний відділ закладу започаткував марафон звернень від випускників, друзів, земляків!», – зазначив ректор ХДУ Олександр Співаковський.

У межах марафону будуть розміщені відеозвернення від друзів, земляків та випускників, які всією душею прагнуть нас підтримати і допомогти. І першою розпочинає марафон наша землячка - талановита українська співачка TARABAROVA (Світлана Тарабарова).


Разом - ми сила! Весь світ з нами! Україна переможе!


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон