Депутати Херсонської міськради допомагають людям чим можуть

Херсон, мыські, депутати
У мирний час депутати Херсонської міської ради вирішували безліч питань, пов’язаних із життєдіяльністю міста й покращенням добробуту мешканців громади.

Виклики воєнного часу зробили можливості обмеженими, але депутати продовжують працювати: так само, як і в мирний час, їхні виборці звертаються по допомогу і за можливості її отримують.

Так, Юрій Рожков домовився з рибалками, й вони надали рибу для мешканців Корабельного району. Віктор Сухокобилін привіз хліб, який разом з рибою роздали ста родинам.


У коментарях трапляються скарги, що про такі речі не повідомляють заздалегідь й хто має потребу – не знає про можливість отримати допомогу. Нам дуже шкода!

Зауважимо, що спрогнозувати дату й час буває просто неможливо, адже зараз все тримається на добрій волі людей й випадку. Просимо з розумінням до цього віднестися. Виконавчі органи влади й депутати міськради працюють на межі можливостей й роблять, що можуть.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон