У Генічеську створили Центр допомоги у кінотеатрі "Україна"

Генічеськ, Центр, допомоги
Про це повідомив у своєму зверненні міський голова Генічеська, який нещодавно подав у відставку, Олександр Тулупов:

- Шановні мешканці Генічеської громади! Я, Олександр Тулупов, разом із однодумцями, прийняв рішення про утворення Центру допомоги.

Наш Центр об'єднав усіх небайдужих, які на добровільних засадах готові підтримувати жителів громади. Ми будемо надавати допомогу людям, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Крім надання гуманітарної допомоги, Центр планує надавати консультаційні та інформаційні послуги.

Звертаюся до представників бізнесу, фермерів та небайдужих громадян з проханням підтримати наш Центр та надати допомогу у вигляді продуктів харчування, медикаментів, засобів особистої гігієни та побутової хімії.

Уся допомога буде направлена до людей, які сьогодні ії дуже потребують: соціально незахищеним мешканцям громади з числа одиноких громадян похилого віку, осіб з інвалідністю та багатодітним сім’ям. Наша мета - не допустити, щоб ці люди залишилися на самоті у важких обставинах.

Якщо вам відомо про одиноких людей, які не в змозі самостійно вийти в магазин чи на ринок, кому не можуть допомогти рідні чи сусіди - повідомляйте нам, ми обов'язково допоможемо.

Наш Центр буде знаходиться в приміщенні кінотеатру "Україна" та працювати з 10:00 до 14:00 год.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон