Щодо вивезення сміття у Херсоні

Херсон, сміття, вивіз
У департаменті міського господарства Херсонської міської ради роз’яснюють ряд питань, пов’язаних із вивезенням сміття.

На сьогоднішній день вивезення сміття проводиться з перебоями виключно з двох причин:

- відсутність палива (газу та бензину) на території міста. «Відповідно, машини, які проводять роботи на цьому паливі, «випадають» з маршруту, а інші, які їздять на дизелі, працюють по графіку через день», – пояснюють у департаменті.
- відсутність 30-50% водіїв на своїх робочих місцях , так як вони проживають в передмісті і не мають можливості добратися до Херсона. «Ми працюємо в дуже важких умовах, але постійно вивозимо сміття.

Якщо ви знаєте адресу в межах міста , де не вивозяться ТПВ , повідомте на гарячу лінію департаменту: (0552) 49-54-51», – наголошує т.в.о.директора департаменту Олена Мазур.
Прохання до мешканців приватного сектору: не виносьте сміття на вулиці міста, підтримуйте зв’язок з квартальними, слідкуйте за офіційними каналами Херсонської міської ради, де публікуватиметься приблизний графік вивезення ТПВ по районах міста.

«Звечора квартальна інформуватиме вас про вивезення сміття у вашому районі – лише після цього ви повинні винести його на вулицю», – підкреслюють у департаменті міського господарства Херсонської міської ради.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон