Гітарист з Херсона став лауреатом міжнародного конкурсу

Херсон, етюд, гітара
Херсонець Євгеній Гудков посів друге місце на ІІІ Міжнародному конкурсі композиторів “КомпоГітар” з етюдом “Ностальгія”, - повдомили у Херсонській міській раді.

Темою цьогорічного конкурсу стали “Етюди”.У конкурсі взяли участь автори без вікових обмежень. На конкурс приймалися твори для гітари соло.

Журі конкурсу: Урош Дойчинович (Сербія), Єва Фампас (Греція), Ференц Бернат (Угорщина), Володимир Доценко та Аліна Бойко (Україна).Організатори конкурсу: директор – Костянтин Чеченя, художній керівник – Аліна Бойко.

Наразі готується до видання нотна збірка з конкурсними творами. Усі учасники отримають один примірник в подарунок. Дипломи будуть надіслані конкурсантам в електронному вигляді.

Міжнародний конкурс композиторів “КомпоГітар” проводиться Асоціацією гітаристів Національної всеукраїнської музичної спілки (НВМС) з метою збереження та популяризації національної музичної спадщини, для розвитку та поповнення педагогічного та концертного репертуару гітаристів, підтримки авторів, які пишуть твори для гітари.Конкурс проводиться один раз на два роки в два тури (перший тур – відбірковий, другий – основний).
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон