Херсонці відгукнулися на заклик мера прибрати місто

Херсон, мер, заклик
В одному зі своїх щоденних звернень міський голова Херсона Ігор Колихаєв сказав: «Як і кожен із вас, я хочу дати нашому місту життя, яке було у нас до війни.

А для цього ми маємо стати ще дружнішими і об’єднатися навколо тих надзавдань, які стоять перед нами щодня: роби, що можеш, з тим, що маєш там, де ти є!».

Херсонці відгукнулися на заклик мера - сьогодні, 17 березня, у місті оголосили "чистий четвер", тож підрядні організації департаменту міського господарства, працівники комунальних підприємств наводять лад у місті.

Близько 40 працівників КП «Парки Херсона» причепурили Потьомкінський сквер: комунальники розгрібали ґрунт, прибирали опале листя й гілля, з-під якого вже проглядаються паростки весняних квітів. Впорядковували вул. Рішельєвську.

15 працівників КП «Гарантія» прибирали вул. Марії Фортус, прилеглу до Гідропарку територію й сам Гідропарк. Департамент міського господарства займався Покровським сквером. КП «Міське дорожнє управління» чистили прибордюрну смугу на Грецькій, Сорокіна, Корабельному спуску. Працювали 6 людей і техніка.

Районні у місті ради організували прибирання навколо адміністративних будівель та своїх територій. Так, 20 людей від Дніпровської райради прибирали Перекопську та Текстильників, ліквідували стихійні сміттєзвалища на Університетській.

15 людей від Корабельної райради займалися сквером Діви Марії між вул. Суворова та Старообрядницькою. На бульварі Мирному, вул. Маяковського та територію біля пам’ятника Джону Говарду прибирали 70 людей від Суворовської райради.

Працівники Корабельної районної у місті Херсоні ради вийшли на прибирання вулиць рідного міста – Героя! Навели лад не лише біля будівлі, е розташована Корабельна рада. А й на території, де кілька століть тому розташовувалось іспанське консульство.

КП “Теплокомунгосп” виконує роботи з благоустрою на території Зеленівського старостинського округу, зокрема у Зеленівці. Окрім сміття, прибирається нагорнутий грунт та пошкоджене асфальтне покриття після бойових дій та проїзду воєної техніки (танків).

Наразі кожен у Херсоні робить ту справу, яку вміє найкраще та допомагає ближньому у межах власних сил і можливостей.


Закликаємо усіх херсонців долучатися до мирної акції українського, чистого міста й прибратися біля своїх будинків, на своїх вулицях, адже все, що ми робимо – ми робимо для себе з тим, що маємо, там, де ми є.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон