Лікарня Тропіних продовжує надавати медичну допомогу, незважаючи на неспокійні умови воєнного часу

лікарня, допомога, лікарі
Сьогодні, 16 березня, поліклініки працюють у звичайному режимі. Надається допомога всім, хто її потребує.

Стосовно отримання інсулінів – звертатися до поліклініки №1 (Комарова 2). При собі мати паспорт та амбулаторну карту пацієнта.

15 березня всі поліклініки працювали у звичайному режимі. Амбулаторно було прийнято 322 пацієнтів, з них 136 вузькопрофільними спеціалістами, в тому числі 35 – лікарем-ендокринологом.

В жіночій консультації за робочий день лікарями прийнято 62 пацієнтки, в тому числі 29 вагітних, та надано 49 консультацій телефоном.

Діагностична служба забезпечила проведення за направленням лікаря безкоштовних лабораторних, рентгенологічних, ЕКГ та УЗД-досліджень. За день лабораторних досліджень проведено 210, УЗД-досліджень – 37.

Проти COVID-19 щеплено 54 особи. Проведено 13 експрес-тестів, позитивних результатів не виявлено.

До процедурних кабінетів звернулося 45 пацієнтів. У денних стаціонарах, які працюють в поліклініках на Острові та у Шуменському мікрорайонах, продовжують лікування 16 хворих. Фізіотерапевтичне лікування отримали 5 хворих.

У дитячих поліклініках працювало 10 лікарів-педіатрів та 6 лікарів-спеціалістів. Прийнято 108 дітей.

Крім того, з початку бойових дій безкоштовно надається психологічна допомога для дітей, підлітків та дорослих у поліклініці №1, каб.16 (тел. 050 2096984) та поліклініці №2, каб.108 (099 7054644). Спеціалісти психологи ведуть прийом з 8.30 до 14.00, а також консультують у телефонному та онлайн режимах.

Стаціонарні відділення продовжують надавали цілодобову ургентну допомогу. За добу до приймального відділення звернулося 33 особи, госпіталізовано 14 хворих. Проведено 5 екстрених оперативних втручань. Народилося троє новонароджених – двоє хлопчиків і дівчинка.

Ми залишаємось єдиними і разом переможемо. Всім бажаємо здоров’я і витримки!

За інформацією Херсонської міськради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон