Медики Херсона працюють у складних умовах

Херсон, медики, працюють
Зокрема, медики херсонської лікарні ім. Є. Є. Карабелеша продовжували надавати медичну допомогу населенню. У поліклініці № 1 у центрі міста пацієнти могли скористатися послугами діагностичної служби, мамографії, пройти диспансеризацію.

Так, протягом робочого дня у медичних підрозділах медичного підприємства 73 особи взяли участь у вакцинальній кампанії від Ковід-19.
В інших поліклініках близько 400 пацієнтів скористалися послугами сімейних лікарів, 230 з яких в онлайн режимі. «Вузькі» спеціалісти надали допомогу близько 100 пацієнтам. 30 осіб скористалися можливістю проведення перев’язок, маніпуляцій.

У дитячих поліклініках своя специфіка по наданню медичної допомоги. За необхідності маленькі пацієнти отримали необхідні фізіотерапевтичні процедури, послуги психолога.

До стаціонару лікарні поступило 13 пацієнтів. Яка б ситуація не складалася в обласному центрі, медики лікарні ім.Є.Карабелеша виконують свої професійні обов’язки, не без загрози для власної безпеки.

«Ми – лікарі. Наше завдання рятувати людей, їх здоров’я і життя, часом не зважаючи на власну безпеку. Сподіваємося на християнське співчуття з боку чужинців на нашій землі. Просимо, щоб пропускали швидкі допомоги за викликом і ставили себе на місце тих містян, які конче потребують термінової допомоги професійних медиків», зауважують працівники лікарні.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон