Херсонці підгодовують тварин у Гідропарку

Херсон, люди, тварини
У тяжні воєнні часи для нашого міста, херсонці зберігають у собі людяність і, навіть дбають про тварин. В улюбленому багатьма херсонцями місці відпочинку – Гідропарку, є зоокуточок. Живуть у ньому павичі, фазани, цапи, пара вовків. Працівники комунального підприємства «Гарантія» територію гідропарку прибирають й годують тварин.

Але і мешканці Острова також не забувають про зоокуточок, і навіть зараз приходять самі, чи з дітьми, аби принести тваринам смаколики. Хтось до зоокуточка не доносить пакетик з обрізками овочів, залишаючи його на поруччях мосту. Відвідувачі такі подарунки забирають й відносять до вольєрів.

На водоймі Гідропарку плавають дикі качки й білий красень гусак.

З причалів відходить катер – люди їдуть на дачі. Якби не чорний дим з боку Антонівського мосту, на якусь мить може здатися, що все, як завжди: сонячний весняний день, на деревах роспустилися котики, діти годують качок, катер везе дачників, по синьо-жовтому мосту у Гідропарк йдуть люди.

Ми не сумуватимемо за минулим, ми зробимо кращим майбутнє! Україна у серці і синьо-жовтий український Херсон!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон