Херсонська обласна інфекційна лікарня працює цілодобово

Херссон, інцекційна, лікарня
Херсонська обласна інфекційна лікарня ім.Г.І.Горбачевського працює цілодобово і надає допомогу хворим на інфекційну патологію (ангіни, інфекційний мононуклеоз, гепатити, кишкові інфекції), а також хворим на коронавірусну хворобу Covid-19.

При занедужанні можна напряму звертатись до приймального відділення лікарні. При необхідності черговий лікар може проконсультувати по телефону (0552)39-06-17

Наразі відсоток госпіталізації хворих на Covid-19 в стаціонари знизився, але потрібно пам’ятати, що ця хвороба нікуди не ділася і при збільшенні контактів поміж людей можуть бути нові спалахи.

"На цей час в інфекційній лікарні перебуває 41 хворий на коронавірус. Ми приймаємо хворих і надаємо допомогу. У нас все є для медикаментозного лікування. Також забезпечені продуктами. Всі, кому потрібна допомога, можуть звертатись до інфекційної лікарні. Усі телефони медичного закладу працюють", - сказала директорка медичного закладу Олена Тимошенко.

Також, враховуючи стан війни в країні, є ризик збільшення інфекційних захворювань — кишкових інфекцій.Головне завдання, аби убезпечити себе від них, — мати чисті руки, перевіряти строк придатності товарів харчування, термічно обробляти продукти.

Будьте обачні, бережіть себе! Слідкуйте за своїм здоров’ям та здоров’ям своїх близьких!

КНП ХОР «Херсонська обласна інфекційна лікарня ім.Г.І.Горбачевського»
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон