У Каховці невистачає ліків і готівкових грошей

Херсонщина, готівка, ситуація
У Каховці на Херсонщині ситуація нормальна, але є нестача ліків, не вистачає готівки, - розповів Суспільному місцевий житель.

За його словами, у Каховці, у порівнянні з Новою Каховкою, Великою Олександрівкою та Херсоном, ситуація нормальна. Зараз військової техніки в місті немає:

"Роз'їжджають лише намісники на цивільному транспорті. Люди зайняті питанням виживання: в пошуках продуктів і ліків. З ліками є проблеми, є проблеми із паливом. Десь з 28 лютого чи 1 березня вже призупинили постачу палива. Зараз окупантів немає з 7 на 8 березня, коли вони влаштували бучу - була стрілянина і було дві людини поранено.

Ще тиждень тому на перехрестях магістралей встановили блок-пости. Зараз продовжують їх укріплювати. Наприклад, навколо Каховки і Нової Каховки. Люди почали їздити з одного населеного пункту в інший. Із Сірогозів люди їздили в Херсон і в Нову Каховку. Деякі каховські підприємці почали їздити до нової Каховки на продуктові бази. Люди бояться, але їдуть.

Світло є, зв’язок є, але слабкий, мобільний Інтернет також слабкий, проводовий - вже добу як немає. Катастрофа з готівкою. Той, хто отримав пенсію не може її зняти. В магазинах просять розраховуватися тільки готівкою", - каже місцевий житель.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон