Трудові звитяги херсонських медиків

Херсон, труд, медики
Генеральний директор КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім.Є.Є.Карабелеша» Алла Малицька, про трудові звитяги медиків:

- З неприхованою радістю інформую херсонців, що вони можуть отримувати медичну допомогу без зволікань і переносів на невизначений час. Воєнний час не зупиняє лікарів і медсестер у тому, щоб вчасно прибути на робоче місце і вирішувати проблеми зі здоров’ям дорослих і маленьких містян.

В усіх трьох дорослих і двох дитячих поліклініках медики вели прийом пацієнтів, проводили вакцинальну кампанію від Ковід-19, оперативні втручання та консультували в режимі онлайн. Кому було потрібно, могли зробити ренген, перев’язки, УЗІ, КФД, ендоскопію тощо.

10 березня сімейними лікарями і педіатрами було прийнято майже 250 осіб, щеплення отримали близько 100 херсонців. Новонароджених пацієнтів навідували вдома та інформували батьків з питань, які їх цікавили.

«Вузькі» спеціалісти допомагали людям розібратися з проблемою отримання інсулінів за доступною програмою та з інших питань.
Незважаючи на обмежений рух громадського транспорту, сімейні лікарі віднаходили можливість навідати пацієнтів на дому, якщо у тих не було можливості дістатися до медичних закладів.

У стаціонарі лікарні прийнято 18 хворих, в основному з діагнозами «пневмонія» і ЛОР-патології.

Завтра наші медики будуть готові з новими силами стати на варті здоров’я і життя херсонців. Радує те, що більшість не потребує повідомлень про те чи відкриті поліклініки і лікарня ім. Є.Карабелеша, бо мають тісний зв’язок з медиками, з якими укладені угоди на медичне обслуговування і за потреби можуть уточнити інформацію особисто та визначитися в якому режимі матимуть змогу отримати вчасно дієву і кваліфіковану медичну допомогу.

Будьте здорові і бережіть себе та своїх рідних і близьких!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон