"Херсонгаз" продовжує ліквідувати наслідки аварій в населених пунктах Херсонщини

Херсон, газ, аварії
Не дивлячись на складні умови та непростий час, АТ «Херсонгаз» цілодобово працює для ліквідації наслідків аварій в населених пунктах Херсонської області. Роботи тривають без перерви.

При стабілізації ситуації, працівниками товариства швидко проводяться роботи з відновлення споживачам розподілу природного газу, - повідомила прессекретар АТ "Херсонгаз" Наталя Пятніченко.

Так, з початку березня силами ремонтних бригад вже проведено ремонт внутрішьнобудинкових мереж в м. Херсоні за адресами вул. Тарле, 2, та Тарле, 4, де без газопостачання залишились мешканці 519 квартир. Також виконані ремонті роботи в м. Херсоні за адресами: вул. Тельмана, будинки 43 та 47, вул. Весела, будинки 32 та 32А, вул. Чайковського, 236.

Виконано ремонти розподільних мереж та проведено пуск газу до 75 споживачів в смт. Зеленівка по вул. Пархоменка, вул. Б.Хмельницького, вул. Вірьовчина Балка, вул. Шевченка.

Силами 4 ремонтних бригад ведеться робота з ремонтів пошкоджених мереж в смт. Антонівка м. Херсону. Наразі вже проведено обстеження розподільних мереж на 21 вулиці з 25 та більше 460 газопроводів-вводів до споживачів.

Щодо ситуації в Херсонській області, повідомляємо, що в наслідок руйнування головного газорегуляторного пункту, з 26.02.2022 року відсутнє газопостачання у більш ніж 19 тис. споживачів в м. Олешки, м. Гола Пристань та у прилеглих до них населених пунктів.

Завдяки злагодженим зусиллям ремонтних бригад Олешківського міжрайонного управління АТ «Херсонгаз», розпочато реалізацію поетапного плану безпечного відновлення розподілу природного газу до вищезазначених населених пунктів. Виконано роботи з улаштування тимчасової обвідної лінії, що дало змогу оперативно запустити газ.

Вже відновлено розподіл газу до осель:

• м. Гола пристань – 858 споживачів;
• с. Винрозсадник – 69 споживачів;
• с. Саги Ліві – 70 споживачів;
• с. Саги Праві – 92 споживачів;
• с. Підлісне – 32 споживачів;
• с. Солонці Ліві – 51 споживачів;
• с. Солонці Праві – 139 споживачів.

Щиро просимо мешканців будинків надавати доступ працівникам АТ «Херсонгаз» до газових мереж з метою оперативного та безпечного відновлення розподілу природного газу. При цьому працівники обов’язково мають при собі посвідчення працівника АТ «Херсонгаз».

Шановні споживачі! Просимо вас, попри цей тяжкий час, вчасно здійснювати оплати за розподіл природного газу. Від цього, в тому числі, залежить швидкість закупівлі матеріалів та проведення ремонтів на мережах для відновлення газопостачання мешканцям Херсонської області.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон