Комунальні служби Херсона працюють в аварійному режимі

Херсон, комунальні, служби
За інформацією мерії Херсона, усі комунальні служби Херсона в аварійному режимі працюють над життєзабеспеченням міста. Спеціалісти підприємств працюють, як завжди, злагоджено та професійно.

Так, працівники Херсонського Водоканалу відновили водопостачання мешканців у центрі міста. Завершені ремонтні роботи на Одеській площі: було встановлено нову запірну арматуру, замінено ділянку водопровідної мережі.

Енергетики працюють над відновленням освітленняУ Чернобаївці продовжують частково відновлювати енергопостачання знеструмленим будинкам по вул. Нафтовиків, Верьовчина, мкр. Таврійському, Кіндійці, намагатимуться потрапити в Антонівку.

Херсонгаз цілодобово ремонтує газові мережі, пошкоджені під час обстрілів продовжують ремонтні роботи газопроводів у будинках по вул. Тарле та Перекопській.

Крім того, у Херсоні відновлюється рух електротранспорту: сьогодні почав роботу 1-й тролейбусний маршрут. На лінії 4 машини, які рухаються з інтервалом 25-20 хв. Всього на маршрутах міста курсує 8 тролейбусів, з них на 1-му маршруті – 4 машини, на 12-му – 2 машини, на 13-му – 2 машини.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон