У заповіднику на Херсонщині тварин називають військовими іменами

Херсонщина, імена, тварини
Про це повідомив сівробітник біосферному заповідника «Асканія-Нова» Віктор Шаповал:

- В Асканії життя триває, у тибетського яка (зараз не про літак) поповнення – у ці дні народився кремезний малюк з милою кличкою «Байрактар»! (на фото).

Віктор Шаповал подякував усім причетним до збору коштів на допомогу Біосферному заповіднику «Асканія-Нова». Станом на 4 березня з надісланих на картку 207 тис. грн. (!!!) освоєно 200 тис.

У склади заповідника уже завезено 28 т зернових (10 т пшениці та 18 т ячменю). Це не розкіш, але гостру кризу подолано (у лютому були зірвані тендерні закупівлі комбікормів на загальну суму 339 тис. грн., закупка зернових на 825 тис. грн. у липні, будемо казати, під питанням).

- Ми розуміємо наскільки складно у цій ситуації кожному українцю та рідній землі, тому виявлена небайдужість та співучасть величезної кількості людей, обпечених війною, тим паче надихають, додають сил і віри у перемогу, - написав Віктор ШАПОВАЛ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон