У Херсоні курей з'їдять цивільні та ув'язнені

Херсон, їжа, курі
Сьогодні, 5 березння у херсонській тюрмі ДУ "Північна виправна колонія №90" розпочнеться забій курей з Чорнобаївської птахофабрики.

Курей вирішили вирізати і роздати населенню у зв'язку з тим, що через війну немає можливості утримувати птахів - нічим годувати.

Забій здійснюватимуть засуджені Північної виправної колонії № 90. М'ясом та яйцями найближчим часом буде забезпечено цивільне населення, а також самі ув'язнені, - повідомив голова Херсонської ОДА Геннадій Лагута:

- Дякую за співпрацю начальнику виправної установи Євгену Соболєву, міському голові Херсона Ігорю Колихаєву за мужність в організації "зеленого коридору" для доставки продукції, а також першому заступнику голови облради Юрію Соболевському.

Нагадаємо, напередодні пepший зacтупник гoлoви Xepcoнcькoї oблpaди Юpiй Coбoлeвcький дoмoвивcя з влacникoм птахофабрики Oлeгoм Бaxмaтюкoм, щo птицю тa яйця будeмo poздaвaти людям, зaдля уникнeння гумaнiтapнoї кaтacтpoфи.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон