Олександр Співаковський: Спільнота Херсонського державного університету демонструє свою єдність

Херсон, ХДУ, єдність
Про це з гордістю повідомив ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський:

- Сьогодні, як ніколи, спільнота Херсонського державного університету демонструє свою єдність, а університет надає прихисток та підтримку співробітникам, студентам та всім, хто цього потребує.

Завдяки злагодженій роботі служб, які забезпечують життєдіяльність університету, Волонтерському центру ХДУ, всі, хто перебуває в гуртожитках та в укритті головного корпусу мають все необхідне – безпеку, підтримку, гарячу їжу, ліки…

Щоранку проводиться координаційна нарада, на якій обробляється інформація щодо потреб та стану всіх студентів і співробітників. Навіть якщо вони не перебувають на території університету.

Турбота та проінформованість про нашу університетську родину - це наша відповідальність. Щодня ми на зв’язку з нашими структурними підрозділами - Бериславським фаховим педагогічним коледжем імені В.Ф.Беньковського та Генічеським фаховим коледжем. Дякуємо Андрію Костюку та Галині Толубець, що піклуєтеся про своїх здобувачів освіти, співробітників, забезпечуєте збереження майна.

Ми на постійному зв’язку з міською радою. Вчора до університету навіть завітали представники товариства Червоного Хреста. Вони привезли продукти та навіть солодощі для дітей, які перебувають в укритті. Дітей оглянув лікар.

Щиро дякую нашим викладачам-волонтерам, які привозять продукти, спілкуються зі студентами. Окремі слова вдячності проректорові Максиму Віннику за його роботу по організації життєдіяльності університету.

Разом - ми сильні! Слава Україні!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон