У Херсоні в закладах освіти перебувають діти без батьківської опіки

Херсон, діти, опіка
Про це у соціальних мережах повідомила радниця голови Херсонської обласної державної адміністрації Тетяна Юшко:

- Станом на сьогодні у закладах освіти області перебуває 142 дитини: 87 - у профтехах, 55 - в інтернатних закладах. Також у деяких вишах студенти проживають у гуртожитках. На найближчий час продуктами та речами першої необхідності всі вони забезпечені.

Дякуємо керівникам цих закладів за безперебійну роботу та піклування про дітей! Наразі працюємо з волонтерами у напрямку подальшого постачання продовольства для дітей.

Також звертаюся до колег із закладів вищої освіти області, у разі наявності студентів ваших закладів у місцях проживання без батьківської опіки (наприклад зйомні квартири), просимо терміново перевірити їх забезпечення продуктами харчування, у разі наявності проблемних ситуацій повідомляти особисто мені.

Ситуація складна, але контрольована, намагаємося зробити все можливе для безперебійної координації функціонування закладів освіти області, всі на своїх постах. Тримаємося! Слава Україні!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон