У Херсоні заміновано будівлю РД "СКІФІЯ"

Херсон, Скіфія, міни
Будівля філії АТ «НСТУ» «Херсонська РД «СКІФІЯ» за адресою: вул. Перекопська, 10 була захоплена російськими військовими 02.03.2022 року приблизно в 00-01 годині. Їх кількість орієнтовно складала від 2-5 озброєних осіб. Вони одразу відключили камери відеоспостереження на об‘єкті.

У бомбосховищі, яке знаходиться під приміщенням Філії, знаходилось 15 цивільних осіб. 02.03. 2022 року о 17:00 окупанти звільнили 15 цивільних осіб з території Філії. До них не застосовували силу й зброю та просто відпустили. По інформації очевидців, на території Філії знаходиться орієнтовно 15 озброєних чоловіків азійської зовнішності.

Станом на 03.03.2022 року на території Філії не має жодного цивільного та працівника. Також на прибудинковій території було виявлено міни - розтяжки, проте досі ще не встановлено, чи це бойові, чи це сигнальні. Зі своєї сторони, ми повідомили компетентним органам.

Прохання не поширювати неправдиву інформацію.


P.S. Де ще російські окупанти залишили подібні «подарунки» - достеменно невідомо. Тому просимо усіх пересуватися обережно, дивіться під ноги. Особливо, якщо проходите місцевість з великою травою.

Якщо все-таки побачили вибухівку. Не чіпайте її в жодному разі. Вона може детонувати та вбити або покалічити вас. Повідомте про її місцезнаходження правоохоронцям.

Поділіться цією інформацією, адже вона може врятувати здоров’я та життя.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон