Ігор Колихаєв: Над Херсоном прапор України

Херсон, прапор, Україна
Херсонський міський голова Ігор Колихаєв, депутати міської ради, заступники міського голови утворили штаб, який займається наразі питаннями життєзабезпечення міста.

«Ми усі знаходимося у міській раді – наразі вирішуємо питання гуманітарної допомоги для Херсонської міської територіальної громади, підключаємо міжнародні інституції. Усі мої заступники разом зі мною – ми контролюємо процеси життєдіяльності міста», – розповів Ігор Колихаєв. За словами міського голови, Херсонобленерго, Херсонводоканал, Херсонтеплоенерго намагаються оперативно ліквідовувати усі аварії.

«Херсон – українське місто, над нами – український прапор. Давайте відходити від паніки, користуватися лише перевіреними джерелами інформації – комунікуйте через своїх старост округів, керівників ОСББ, ми усі з вами», – наголосив Ігор Колихаєв.

Також він додав, що усі депутати та виконавчі органи попереджені стосовно статей 110 та 111 ККУ («Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України», «Державна зрада»).

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон