Оперативна ситуація по районах Херсона

Херсон, місто, оперативно
Херсонська міська рада інформує про оперативну ситуацію в районах міста (станом на ранок 03.03 2022)

У Суворовському районі займаються обстеженням будинків, що постраждали під час обстрілів.

Нагадаємо: снаряди загарбників потрапили у багатоквартирні будинки по вул. 49 Гвардійської дивізії, 28 та Академіка Тарле, 2 й 4. Горів пошкоджений газопровід. 1 людина загинула, 4 постраждали. Пожежу ліквідували наші рятувальники.

За словами голови Суворовської райради Андрія Задніпряного, зараз аналізуються потреби підопічних Територіального центру соціальної допомоги, в якому знаходяться лежачі хворі, та сімей із категорії тих, що опинилися у складних життєвих обставинах. Людей потрібно забезпечити продуктами харчування. Шукають транспорт для постачання хліба.

Корабельний район. Голова Корабельної районної ради Наталія Чорненька, знаходиться у будівлі райради, координує постачання продуктів харчування по кричущим потребам. Окрім того, займається людьми, що отримали осколкові поранення.

Дніпровський район. Будівля райради потрапила під обстріли. Повністю обстріляний кабінет голови Анатолія Толокнова. Зараз обстежують три квартири, в яких сталася пожежа через потрапляння снаряду в будинок по вул. Перекопській, 171.

Нагадаємо: внаслідок бойових дій горіло 4 квартири по вул. Перекопській, 171 та 173. У будинку №171 – з третього по п’ятий, 1 квартира на 3 поверсі будинку №173. У цій квартирі загинула людина, особовий склад ГУ ДСНС врятував 10 людей, серед яких жінки, одна людина з інвалідністю та дворічна дитина. Через пожежу, що сталася внаслідок обстрілів в одній з квартир по вул. Перекопська, 173, відключили від газопостачання 16 квартир будинку.

За словами Анатолія Толокнова, проблеми з постачанням продуктів харчування для сімей-опікунів вирішені, є потреба в ліках. Збираються й опрацьовуються дані по потребам різних соціальних верств населення району.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон